Natječaj za mobilnost osoblja Sveučilišta u Mostaru u ljetnom semestru 2023./2024.

Otvoren je natječaj za stipendiranje jednotjednih razmjena osoblja Sveučilišta u Mostaru za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ KA171 programa za ljetni semestar akademske 2023./2024. Više informacija o vrsti mobilnosti te područjima na koje se iste odnose može se pronaći u sljedećoj tablici.

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac – potpisan,
2. CV ili poveznica na novi obrazac,
3. Motivacijsko pismo na engleskom jezik (za RH VŠI može hrvatski jezik),
4. Pozivno pismo visokoškolske institucije za koju se kandidat prijavljuje  (pozivno pismo nije potrebno za prijavu za Sveučilište u Granadi),
5. Ugovor o mobilnosti za držanje nastave / usavršavanje - popunjen i potpisan od strane kandidata i odgovorne osobe s ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi (ako mobilnost bude odobrena ugovor potpisuje i Prorektorica za međunarodnu suradnju).
6. Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2) za kandidate koji se prijavljuju na visokoškolske institucije izvan hrvatskog govornog područja,
7. Preslika ugovora/odluke o radu,
8. Preslika putne isprave.

Sastavni dio ovog Natječaja su tablice kriterija za držanje nastave / usavršavanje sukladno kojima će zaprimljene prijave biti vrednovane.

Napomena:

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti samo za jedno sveučilište i za jedan tip mobilnosti.

Potrebno pripaziti da se prijava odnosi na odgovarajuće područje kandidata te da bude poslana u PDF formatu.

Prijave dostavljene izvan zadanog roka neće se uzeti u razmatranje.

Prednost će se dati kandidatima koji prethodno nisu ostvarili niti jednu mobilnost.