Warsaw University of Life Sciences - Natječaj za studentsku mobilnost u 2024./2025.

.wuols

Otvoren je natječaj za Warsaw University of Life Sciences – SGGW za studentsku mobilnost u trajanju od 5 mjeseci za prvi i drugi studijski ciklus u zimskom semestru akademske godine 2024./2025. u okviru Erasmus+ KA171 programa mobilnosti. Navedene mobilnosti se odnose na sljedeća studijska područja.

Rok za podnošenje prijava je 31. ožujka 2024.

Zainteresirani kandidati trebaju na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac;
2. CV ili poveznica na novi obrazac;
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog (min. B2 razina);
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (potreban broj ECTS bodova koji se upisuju u ugovor o učenju je najmanje 20 ECTS, a najviše 35 ECTS);
7. Presliku putne isprave;

Preporuka studentima:

- pogledati na popisu kolegija Warsaw University of Life Sciences – SGGW mogu li pronaći odgovarajuće kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
- više informacija o Warsaw University of Life Sciences – SGGW koje se odnose na dolazne studente može se pronaći na sljedećoj poveznici.

Uz tekst natječaja prilaže se tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.